MastHERclass On Tour Part 2: SUMMA college Eindhoven

“Toen jullie binnen kwamen dacht ik ‘hey vier buitenlandse vrouwen’, dat maakt me echt trots”, is hoe 1 van de jongeren reageerde tijdens ons bezoek aan het Summa College Eindhoven.

Op vrijdag 18 juni bezochten we het Summa College in Eindhoven, waar we tijdens onze MastHERclass On Tour het hebben gehad over de definitie van succes. 

Dit is een steeds belangrijker onderwerp in onze prestatie maatschappij. Maar wat betekent succes nu voor jou? Waar word jij gelukkig van? Welke passie heb je? En wie zou jou daarbij kunnen helpen?

Studio040 was aanwezig om dit moment vast te leggen:

Wat we doen?

Tijdens de MastHERclass zoomen we in op leiderschap. Wat betekent dit nou voor de jongeren? Welke obstakels komen zij tegen tijdens hun studie loopbaan? Wat zijn de juiste hulpbronnen? En hoe kunnen ze hun talent optimaal benutten.

Als ervaringsdeskundige vertellen wij over ons eigen verhaal, in de hoop de jongeren te kunnen inspireren regievoerder te worden in hun eigen leven. Zo kunnen we de obstakels die wijzelf tegenkwamen voor zijn. Zo leveren we via de MastHERclass On Tour een bijdrage aan het realiseren van hun dromen.

Wil je dat we ook bij jou op school komen? Stuur dan een mailtje naar info@iamshero.org

2018-06-23T20:09:41+00:00