MastHERclass: Go Creative

Over enkele dagen organiseert stichting IamSHERO in samenwerking met The Student Hotel in Eindhoven een intensief MastHERclass: GO CREATIVE.

Heb jij altijd al van je hobby je carrière willen maken?
Maakt je hart een sprongetje bij de gedachte aan een eigen onderneming?
Maar weet je niet waar je moet beginnen?
Deze MastHERclass is een shout out naar jou!

Zet zondag 1 juli in je agenda en join ons @ The Student Hotel in Eindhoven voor een gratis intensieve MastHERclass sessie.

Ben jij of ken jij die creatieve boss lady? Kom dan volgende week zondag 1 juli naar onze MastHERclass (en neem haar mee)! Registreer via de link: https://bit.ly/2IkIO2g

Deze dag wordt rijk gevuld met workshops van

 

A R T I S T I C Director
F A S H I O N Strategist
& O N D E R N E M E R.

Dit zijn nog maar een paar woorden waarmee je Nsimba Valene kan omschrijven.

Als jong Congolees meisje groeide ze op in het kleine Leusden. Ze weet dan ook als geen ander hoe het is om je stem te doen gelden in de grote modewereld, als je van buiten de randstad komt.
Met haar eigen label LIBAYA en het modeplatform THE FOFA inspireert, creëert en innoveert ze de modeblik op en over Afrika. Onlangs werd ze daarom genoemd in @Okayafrica ’s NEXTGEN lijst.

Op 1 juli primeurt Nsimba Valene voor IamSHERO met een besloten MastHERclass Fashion Strategy.

 

D I G I T A L  C R E A T I V E
S O C I A L  M E D I A  specialist
& UNCLUTTERED blogger

Chloe Alyshea Emily kennen we van haar clean and humble concrete jungle blog un-cluttered.com en haar instagram: @chloealyshea

Afgelopen maand heeft Eindhovens digital influencer en blogger Chloe Alyshea Emily gesproken tijdens Digital Wednesday in Eindhoven.

Ze vertelde waarmee je rekening moet houden bij ‘self-branding’ en alle facetten die erbij horen when it comes to being a digital influencer through blogging and social media.

Chloe Alyshea is aanwezig voor IamSHERO met een besloten MastHERclass Digital Storytelling.

 

Charlene Hiwat geeft een workshop “A Tribe called YES”. Aan de hand van haar persoonlijke ervaring met de oprichting van het platform ETHNICS.nl en THE GLOW UP geeft ze een interactieve workshop waarin wordt ingaan op het creatieve proces van een schrijver en de ups and downs van ondernemerschap. Aan de hand van voorbeeldopdrachten wordt de creativiteit van de aanwezigen op de proef gesteld.

 

Zien we jullie daar?

 

Meld je aan via deze link: https://bit.ly/2IkIO2g

2018-06-24T22:43:44+00:00