MastHERclass: JONG & WEERBAAR op de arbeidsmarkt

 

Op 24 Februari 2018, organiseerde stichting IamSHERO haar eerste publieks event.
Een samenkomst van sponsoren, familie en vrienden.
Dit evenement bestond uit twee dagdelen en vond plaats in Elf13, een prachtige locatie van Stichting Ik Wil.

Dagdeel I werd je aangeboden in de vorm van een MastHERclass. We begonnen namelijk om 10:00u met een MastHERclass weerbaarheid op de arbeidsmarkt, voor jonge vrouwen met een migratie-achtergrond tussen de 17 en de 23 jaar.
Deze MastHERclass werd aangeboden door IamSHERO in samenwerking met trainer Sarita Bajnath van Socratisch.nl

Dagdeel II was open aan alle bezoekers en begon om 13:30u. Onder het genot van een hapje en een drankje nodigden wij onze bezoekers uit om het blikveld te verbreden met een rijkgevuld programma van gastsprekers en panels. De tweede dagdeel werd geopend door slam poet Samira Saleh. En u hoorde onder andere Eindhovens gemeenteraadslid Mpanzu Bamenga, VN jongeren vertegenwoordiger Jahkini Bisselink, visuele artiest Kirsten Swensen en voormalig Tweede kamerlid Tanja Jadnanansing. En uiteraard vond er een JUMP plaats met Ineke Hurkmans.

 

IamSHERO is er voor jonge vrouwen van kleur en door vrouwen van kleur die van aanpakken houden. Onze MastHERclasses zijn besloten en op maat. Ons publieks evenement is een ontmoetingsplek voor ontwikkelend talent, zoekende bevlogen bad ass jonge vrouwen en ervaren rolmodellen in het vak. Zodoende hopen wij een ruimte in Eindhoven te creëren waarin inspiratie, motivatie, liefde en sisterhood een vanzelfsprekende realiteit worden.

 

Wil je weten hoe het was? Ga dan naar onze social media of bekijk de foto’s via deze link:

https://bit.ly/2Mijn3W

 

IamSHERO’s, Annaise, Christella, Fadoua, Glenda, Hajar, Marina, Shanila en Suheyla willen iedereen bedanken, waaronder: Stichting Ik Wil, Gemeente Eindhoven, JUMP Movement en alle gastsprekers en gasten bedanken voor jullie komst.

2018-06-23T21:31:47+00:00